Marta Roig
Lectura, infància i biblioteques
Portada del fulletó de les Jornades.

2es Jornades de Laboratoris de Lectura (07/2013)

Feia només un any que s’havia celebrat la primera edició d’aquestes Jornades de Laboratoris de Lectura, dutes a terme gairebé de manera clandestina. En aquesta ocasió, però, la Jornada va prendre volada en obrir-se a més públic i incorporant al programa convidats de prestigi.

Les accions i l’ànima de Glòria Gorchs, present en totes les coses, tota la feina d’organització logística de la Mas, el treball impecable de tot l’equip de la BRU, la qualitat dels convidats i la predisposició dels assistents van fer-les novament inoblidables.

Com en l’edició anterior, jo havia de conduir un Laboratori la tarda del primer dia: el 5 de juliol. Estava nerviosa, el públic seria excepcional i hi havia moltes expectatives.

En aquesta edició compartia l’experiència amb les companyes de les biblioteques de Girona Glòria Matas i Montse Rebollo, que paral·lelament feien un laboratori sobre colors i emocions. Així que a l’hora d’escollir la proposta em vaig decantar pels elixirs emocionals. D’aquesta manera els assistents podrien viure dues experiències d’aproximació als llibres amb emocions diferents i complementàries.

Podeu consultar tota la informació de les Jornades al web dels laboratoris de lletres i imatges de la BRU  i concretament el reportatge, vídeo i material de la sessió “Elixirs emocionals” aquí: http://wp.granollers.cat/lablletresimatges/2013/08/05/laboratori-delixirs-emocionals/#tab-id-2.

Deixa-hi el teu comentari