Marta Roig
Lectura, infància i biblioteques

Un pícnic de conte

Descarrega la fitxa completa

Membres de l’equip d’investigació, us notifiquen que hem estat convidats a un pícnic per part del conillet Peret, en Winnie el Pu i alguns dels seus amics.

Tots aquells que ho vulgueu, podeu apuntar-vos a compartir un berenar amb ells. Ho aprofitarem per acomiadar la primavera, donar la benvinguda a l’estiu i tancar les sessions de Laboratori, que se n’aniran de vacances fins a l’octubre.

Si teniu algun amic a qui li pugui interessar (ossos de peluix, gats, gossos, conills, etc.) també podeu portar-los.

El punt de trobada és, com sempre, la Biblioteca.

Aquest laboratori és una adaptació de l’activitat “De pícnic amb en Peret el conillet i Winnie el Pu”, ideada per Glòria Gorchs a la Biblioteca Roca Umbert i programada per primera vegada el 19 de novembre de 2011.

Veure altres entrades relacionades

 • Projectes realitzats

  Un peluix de l'elefant Elmer amb el seu llibre al darrera.

  El món dels Tovets (2005-2008)

  02 . 01 . 2013
  Jo havia començat a estudiar biblioteconomia quan la meva mare, mestra, em va preguntar si volia acompanyar-la a la biblioteca a una sessió de contes amb la seva classe . M’hi vaig apuntar sense pensar-m’ho gaire i sense saber fins a quin punt aquella decisió havia de marcar la meva trajectòria professional. Vaig assistir a una […]
 • Projectes realitzats

  Un grup d'infants i adults escolten a la Creativitatta abans d'entrar a la sala dels Laboratoris de lectura.

  Els Laboratoris de lectura de la Creativitatta (2012-)

  02 . 01 . 2013
  He estat temps treballant de narradora i de bibliotecària alhora. En tot moment, però, sentia que faltava  alguna proposta complementària que, mantenint la narració en el seu si, fos capaç d’aconseguir més activitat després de l’activitat, implicar i formar les famílies, crear una relació de confiança entre la biblioteca i els usuaris, etc. A banda […]

Deixa-hi el teu comentari