Marta Roig
Lectura, infància i biblioteques
Retrats de la Marta Roig

Qui sóc

Sóc…

Diplomada en Biblioteconomia i Documentació i màster en Biblioteques Escolars i Promoció de la Lectura, narradora a estones, aficionada a la fotografia, la dansa i el teatre, amant de la muntanya, creativa, sensible, rigorosa, idealista, treballadora, tossuda i una apassionada de la meva feina.

Estic especialitzada en la promoció de la lectura i en les biblioteques escolars i sóc coordinadora de projectes, formadora i assessora en aquests àmbits.

Crec…

En la infància com a font de totes les possibilitats i en el dret de viure-la lentament i sense hipotecar-la pel futur.

En les biblioteques com a espais democratitzadors, educatius, d’integració, creixement, descoberta lliure…

I en el potencial social, emocional, intel·lectual i estètic de la lectura, entesa en un sentit ampli, i en la seva força a l’hora d’ajudar-nos a somiar, interrogar-nos, comprendre i ampliar el present, per obrir les portes de l’impossible i esdevenir una mica més lliures.

Treballo…

Per facilitar l’existència d’espais afectius que acostin la lectura a l’ànima dels infants.

Amb aquest objectiu imagino, creo i coordino projectes, formo i assessoro biblioteques, escoles, famílies, empreses i entitats i realitzo activitats familiars.

Formo part del grup de treball Bib Botó i de la Xarxa de Laboratoris de Lectura, represento el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) al Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Clijcat)  i escric materials i articles.

Visc…

Una vida poc rutinària, amb una feina variant que em permet conèixer gent i experiències diverses i contribuir al desenvolupament de projectes interessants.

Envoltada de grans persones i grans professionals.

Amb passió i confiança, posant l’ànima en tot allò que passa per les meves mans.

Aquest web

És per a mi un espai més de feina i de vida, per oferir, per aprendre i desaprendre; un espai per compartir amb tots aquells que s’hi vulguin quedar una estona.

Podeu seguir les novetats que s’hi publiquen subscrivint-vos al canal RSS

i contactar amb mi a través del meu telèfon, del correu electrònic o de les xarxes socials Twitter i Linkedin.